Yine Müthiş Bir Program ve Yine Halis Akmen ÇPAL

Bilindiği üzere Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi ilçemizde ses getiren ve büyük beğeni toplayan programlara imza atıyor.

Yine Müthiş Bir Program ve Yine Halis Akmen ÇPAL
Yine Müthiş Bir Program ve Yine Halis Akmen ÇPAL
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Bu yıl da okulumuz harika bir 10 Kasım Atatürk'ü Anma ilçe programı düzenledi.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan programda gözyaşları tutulamadı. Her yönden dolu dolu bir anma programı gerçekleşti. Önce okulda düzenlenen programda müthiş bir beğeni toplayan orotoryo-dramatizasyon-tiyatro ve müzikten oluşan bir gösterim sunuldu.

Daha sonra okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından çekilen "Atatürk Demek" adlı video gösterimi yapıldı. Okul öğrencilerinin geçen yıl yaptıkları Ankara ve Anıtkabir gezisinden görüntüler sunuldu. 15 Temmuz kahramanlarının görüntüleri eşliğinde Atatürk´ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ataya Cevabı seslendirildi. Ödül töreni ile okuldaki program son buldu.

Daha sonra programa katılan protokol ve misafirlerle birlikte İkizler mevkinde Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi Atatürk Hatıra Ormanı oluşturuldu. Okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve misafirlerle birlikte 150 çam fidanı dikildi. Akşamda ilçemiz büyük camisinde başta Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. Okulumuz sadece salon programının dışında orman oluşturma ve mevlit etkinliği ile büyük takdir topladı.

Okul müdürümüz Rabia Akmen programda görev alan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca hatıra ormanı ağaç teminini ve dikim yerini hazırlayarak büyük yardım da bulunan ilçemiz Orman İşletme Şefi Cüneyt YILDIRIM ile programın her aşamasını kayıt altına alarak ölümsüzleştiren Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Sefa AKÇİÇEK ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Müdüremiz Halis Akmen ÇPAL farkını her zaman ortaya koyan büyük özveri ile çalışarak bu programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerinin en büyük teşekkürü ve tebriği hak ettiğini vurguladı.

22 Kas 2016 - 22:39 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.